lavenue-vrijstaande-villas
lavenue-vrijstaande-villas
lavenue-vrijstaande-villas
lavenue-vrijstaande-villas
lavenue-vrijstaande-villas
lavenue-vrijstaande-villas

L’Avenue – Vrijstaande villa’s

In Fase I zijn 80%  van de villa’s in het A, B en C kwadrant verkocht. Inmiddels heeft de oplevering van deze villa’s eind 2010 plaatsgevonden. Op dit moment zijn er in de Kwadraten A,B en C nog 6 vrije kavels beschikbaar waarop u een van de zeven model van L’Avenue villa’s kunt laten bouwen.

In het A kwadrant zijn de kavels nr 1 en 4 nog beschikbaar

In het B kwadrant zijn de kavels nr 11 en 16 nog beschikbaar

In het C kwadrant zijn de kavels nr 18 en 20 nog beschikbaar

Straatbeeld

Fase I is ingedeeld in kwadranten A, B en C. De ontwikkelaar O.C.W. heeft getracht een zo gevarieerd mogelijk straatbeeld te realiseren, waarbij in één kwadrant wel dezelfde typen villa’s mogen komen, maar geen zelfde villa typen naast elkaar worden gesitueerd. Voor handhaving vrijstaande villa’s zal de maat perceelgrens tot het woon(bij)gebouw op het Zuiden drie meter zijn. Aan de Noordzijde geldt een maat perceelgrens tot het woon(bij)gebouw of garage anderhalve meter zijn.

De kavels zijn gemiddeld circa 14 meter breed en circa 33 meter diep. De villastrook is achterin de wijk L’Avenue gesitueerd aangrenzend aan de sloot van het Noordlandse fietspad.

In het D kwadrant kunt u zelfs kiezen voor het alleen aankopen van de grond waarna u zelf in overleg met de welstand en een architect uw eigen woningontwerp kunt gaan laten bouwen.