lavenue-cuvette
lavenue-cuvette

L’Avenue – Cuvette

Fase I
Deze luxe eengezinswoningen ( 5,4m x 9,4 m ) zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de 1e etage. Op de 1e etage zijn 3 slaapkamers en een ruime complete badkamer ( optie apart bad en inloopdouche van toepassing ) en riante zolderetage voor een mogelijke 4e en/of 5e slaapkamer. De woningen hebben een ruime zonnige achtertuin ( circa 11,0 m ) op het zuid/oosten.

Kavelgrootte vanaf 131 m2 tot 234m2 eigen grond en alle tuinen 5,4 breed ( circa 11,0  diep ) op het zuiden georiënteerd. Woonoppervlakte circa 125m2. Parkeerplaats op eigen terrein.

Fase II
Deze laatste 15 luxe eengezinswoningen ( 5,4m x 9,4 m ) worden gebouwd nabij de grote waterpartij ( 2,5 hectare ) van L’Avenue, op loopafstand van het strand en de zee. Ze zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond  en de 1e etage. Vanuit de woonkamer bereikt u de zonnige achtertuin middels royale openslaande deuren ( standaard ). Op de 1e etage zijn 3 slaapkamers en ruime complete badkamer ( optie apart bad en inloopdouche mogelijk ! ) en riante zolderetage voor een mogelijke 4e en/of 5e slaapkamer. Ruime zonnige achtertuin ( circa 11,0 m ) op het zuid/oosten.

De woningen worden geleverd met een casco keuken ( alleen aansluiting waterpunten,afvoer,gasaansluiting en elektra ). Tevens is er de keuze uit diverse uitbreidingsmogelijkheden waaronder o.a. dakkapel, dakramen en luxe uitbouw begane grond van 2,4m.