lavenue-clairette
lavenue-clairette
lavenue-clairette

L’Avenue – Clairette

De ontwikkeling en realisatie van 22 twee onder één kap woningen. Deze woningen zijn door ons ontworpen en zorg voor gedragen dat hier een omgevingsvergunning voor is verleend. De woningen worden gerealiseerd in het plan l’Avenue. Wij hebben deze werkzaamheden verricht in opdracht van Ontwikkelings Combinatie Westland BV. De woningen zijn gesitueerd op een unieke locatie binnen de bestaande wijk aan het water.

Deze royale 2 onder 1 kap woningen met fenomenaal uitzicht liggen direct aan de waterpartij (2,5 hectare) van L’Avenue, geven u het gevoel van rust en vrijheid. De woningen zijn gelegen op ruime kavels vanaf 305 m2 en beschikken over een royale voor -en achtertuin. De achtertuin is gelegen direct aan het water op het zuiden.

De woningen beschikken over een ruime woonkamer ( circa 50m2 ) met een open woonkeuken. Vanuit de woonkamer is er een fenomenaal uitzicht over de waterpartij van L’Avenue.
De woningen hebben de mogelijkheid tot in totaal 5 slaapkamers ( 3 1e etage en 2 op de riante zolderetage ). De woningen beschikken over een royale luxe geheel betegelde badkamer, standaard voorzien van luxe ligbad, inloopdouche, wastafel en een zwevend toilet. De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en 1e etage.

Woonoppervlakte van ca. 155 m2 en een totale inhoud van ruim 550 m3.