het-galjoen-te-hoek-van-holland
het-galjoen-te-hoek-van-holland

Het Galjoen te Hoek van Holland

Het Galjoen

De 17 volwaardige eengezinswoningen zijn ontworpen voor het project Het Galjoen te Hoek van Holland.

De woningen zijn op fiets afstand van het strand van Hoek van Holland. Het strand heeft een breedte van c.a. 250 meter en is 3,5 km lang. Het centrum van Hoek van Holland is op loopafstand van de woningen.

De woningen met circa 100 m2 woonoppervlakte zijn verbonden door een gezamenlijke binnenplaats aan de achtergevel van het huis. Deze is voorzien van antraciet kleurige betonklinkers.

De woningen zijn 9 meter breed en voorzien van een entree, keuken en woonkamer op de begane grond. Op de eerste etage bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De woning heeft ook een ruime zolderetage met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Het huis beschikt ook over een ruime berging en een zonnige tuin.

Ook bij de 17 eengezinswoningen van het project Het Galjoen zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden mogelijk. Zo kan je kiezen voor een uitbouw van 1,2 meter over de gehele breedte aan de achtergevel van de woning en kunnen er op de tweede verdieping één dakraam en één dakkapel geplaatst worden. Voor de tweede verdieping is er ook een alternatieve zolderindeling mogelijk.