colette
colette

Colette L’avenue

Het betreft de 12 luxe 2/1 kap woning met fenomenaal uitzicht over de unieke waterpartij van L’Avenue op kavels van circa 200 m2. Woonoppervlakte circa 130m2 en inhoud circa 400m2.

Deze luxe 2/1 kap woningen beschikken over standaard 3 slaapkamers op de 1e etage en hebben de mogelijkheid tot 4e grote slaapkamer op de zolderetage. De woning is standaard voorzien van vloerverwarming en zonnecollectoren op het dak waardoor de maandelijkse energiekosten tot een minimum zijn beperkt. De woning wordt standaard opgeleverd met een complete badkamer ( ligbad optioneel ) en toilet ( zie meerwerkdocumentatie ). De keuken zal casco worden opgeleverd voorzien van alle standaard aansluitingen.

Tevens heeft u de mogelijkheid de woning uit te breiden met diverse opties zoals uitbouw bg 1.00m, uitbouw bg 2.00m, dakterras op de uitbouw, dakramen of dakkapel op zolder. De woningen beschikken over en zonnige tuin circa 70 m2 ( circa 12 m diep ) op het Zuid-oosten waardoor de zon de gehele dag aanwezig is in uw achtertuin. Voor de avondzon kunt u genieten in uw royale voortuin van 7,2m breed en 5,5m diep met spectaculair uitzicht over de waterpartij van L’avenue.

Opleveringsprognose begin 2018